Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Chernukha I.M., Nikitina M.A., Aslanova M.A., Qusay A.T. Systemic approach in the development of functional foods for various noncommunicable diseases. Теория и практика переработки мяса. 2022;7(3):164-176. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2022-7-3-164-176

For citation:


Chernukha I.M., Nikitina M.A., Aslanova M.A., Qusay A.T. Systemic approach in the development of functional foods for various noncommunicable diseases. Theory and practice of meat processing. 2022;7(3):164-176. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2022-7-3-164-176



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)