Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Kremenevskaya M.I., Dobryagin R.V., Bogomolov V.V., Snarkiy S.I. DEVELOPMENT AND USE OF COMPOSITIONS FROM PRODUCTS OF DEEP PROCESSING OF SECONDARY MEAT RAW MATERIALS. Теория и практика переработки мяса. 2019;4(2):20-26. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2019-4-2-20-26

For citation:


Kremenevskaya M.I., Dobryagin R.V., Bogomolov V.V., Snarkiy S.I. DEVELOPMENT AND USE OF COMPOSITIONS FROM PRODUCTS OF DEEP PROCESSING OF SECONDARY MEAT RAW MATERIALS. Theory and practice of meat processing. 2019;4(2):20-26. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2019-4-2-20-26

Просмотров PDF (Eng): 520


Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)