Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Vostrikova N.L., Kuznetsova O.A., Krylova V.B., Kulikovskii A.V. PREREQUISITES FOR THE FORMATION OF D - ENANTIOMERS OF AMINO ACIDS OF ANIMAL PROTEINS IN THE MANUFACTURING PROCESS OF MEAT PRODUCTS. Теория и практика переработки мяса. 2019;4(1):30-36. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2019-4-1-30-36

For citation:


Vostrikova N.L., Kuznetsova O.A., Krylova V.B., Kulikovskii A.V. PREREQUISITES FOR THE FORMATION OF D - ENANTIOMERS OF AMINO ACIDS OF ANIMAL PROTEINS IN THE MANUFACTURING PROCESS OF MEAT PRODUCTS. Theory and practice of meat processing. 2019;4(1):30-36. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2019-4-1-30-36



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)