Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Timakova R.T., Tikhonov S.L., Tikhonova N.V., Shikhalev S.V., Kudryashov L.S. THE INFLUENCE OF IONIZING RADIATION ON THE THERMOPHYSICAL PROPERTIES OF MEAT FROM THE BROILER CHICKENS WITH DIFFERENT STRESS RESISTANCE. Теория и практика переработки мяса. 2019;4(1):4-8. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2019-4-1-4-8

For citation:


Timakova R.T., Tikhonov S.L., Tikhonova N.V., Shikhalev S.V., Kudryashov L.S. THE INFLUENCE OF IONIZING RADIATION ON THE THERMOPHYSICAL PROPERTIES OF MEAT FROM THE BROILER CHICKENS WITH DIFFERENT STRESS RESISTANCE. Theory and practice of meat processing. 2019;4(1):4-8. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2019-4-1-4-8

Просмотров PDF (Eng): 464


Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)