Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Mohssen L., Nouri B., Khemmouli A., Noui Ya. Effect of Cistus ladaniferus L. essential oil on the microbiological, physicochemical and textural quality of minced chicken patties during refrigeration. Теория и практика переработки мяса. 2025;10(2):164-176. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2025-10-2-164-176

For citation:


Mohssen L., Nouri B., Khemmouli A., Noui Ya. Effect of Cistus ladaniferus L. essential oil on the microbiological, physicochemical and textural quality of minced chicken patties during refrigeration. Theory and practice of meat processing. 2025;10(2):164-176. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2025-10-2-164-176



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)