Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


 ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,   . Теория и практика переработки мяса. 2021;6(3):269-278. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2021-6-3-269-278

For citation:


Kochetkova A.A., Kodentsova V.M., Vorobyeva V.M., Vorobyeva I.S., Vrzhesinskaya O.A., Smirnova E.A., Sarkisyan V.A., Bagryantseva O.V., Kobelkova I.V., Pyrieva E.A. Fortification of food with micronutrients: development of methodological and regulatory framework in the Russian Federation. Theory and practice of meat processing. 2021;6(3):269-278. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2021-6-3-269-278



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)