Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Chernukha I.M., Vostrikova N.L., Khvostov D.V., Zvereva E.A., Taranova N.A., Zherdev A.V. METHODS OF IDENTIFICATION OF MUSCLE TISSUE IN MEAT PRODUCTS. PREREQUISITES FOR CREATING A MULTI–LEVEL CONTROL SYSTEM. Теория и практика переработки мяса. 2019;4(3):32-40. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2019-4-3-32-40

For citation:


Chernukha I.M., Vostrikova N.L., Khvostov D.V., Zvereva E.A., Taranova N.A., Zherdev A.V. METHODS OF IDENTIFICATION OF MUSCLE TISSUE IN MEAT PRODUCTS. PREREQUISITES FOR CREATING A MULTI–LEVEL CONTROL SYSTEM. Theory and practice of meat processing. 2019;4(3):32-40. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2019-4-3-32-40



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)