Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Cavenaghi-Altemio A.D., Martins N.B., Fonseca G.G. Effect of bitter orange or sweet orange juices on the characteristics of beef sausages. Теория и практика переработки мяса. 2025;10(3):276-283. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2025-10-3-276-283

For citation:


Cavenaghi-Altemio A.D., Martins N.B., Fonseca G.G. Effect of bitter orange or sweet orange juices on the characteristics of beef sausages. Theory and practice of meat processing. 2025;10(3):276-283. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2025-10-3-276-283

Просмотров PDF (Eng): 5


Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)