Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Vostrikova N.L., Khvostov D.V., Utyanov D.A., Zakharova V.A., Bulgakov R.P., Zherdev A.V. Methods of detecting the veterinary drugs residues and the ways of reducing their content in food products. Review. Теория и практика переработки мяса. 2025;10(2):109-119. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2025-10-2-109-119

For citation:


Vostrikova N.L., Khvostov D.V., Utyanov D.A., Zakharova V.A., Bulgakov R.P., Zherdev A.V. Methods of detecting the veterinary drugs residues and the ways of reducing their content in food products. Review. Theory and practice of meat processing. 2025;10(2):109-119. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2025-10-2-109-119



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)