Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Yushina Yu.K., Nasyrov N.A., Demkina E.V., Zaiko E.V., Reshchikov M.D. Evaluation of approaches to increase the effectiveness of various disinfectants against biofilm communities of different ages. Теория и практика переработки мяса. 2023;8(4):273-281. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2023-8-4-273-281

For citation:


Yushina Yu.K., Nasyrov N.A., Demkina E.V., Zaiko E.V., Reshchikov M.D. Evaluation of approaches to increase the effectiveness of various disinfectants against biofilm communities of different ages. Theory and practice of meat processing. 2023;8(4):273-281. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2023-8-4-273-281



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)