Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


 ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,   . Теория и практика переработки мяса. 2023;8(3):191-202. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2023-8-3-191-202

For citation:


Semenova A.A., Pchelkina V.A., Nasonova V.V., Loskutov S.I., Bogolyubova N.V., Nekrasov R.V., Motovilina A.A., Bogdanova Yu.I. Histological characteristics and functional properties of red and white parts of m. semitendinosus of slaughter pigs. Theory and practice of meat processing. 2023;8(3):191-202. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2023-8-3-191-202



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)