Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Zhamsaranova S.D., Lebedeva S.N., Bolkhonov B.A., Sokolov D.V., Bazhenova B.A. Hydrolysate of ovalbumin: production and evaluation of the functional properties of peptides. Теория и практика переработки мяса. 2023;8(1):34-42. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2023-8-1-34-42

For citation:


Zhamsaranova S.D., Lebedeva S.N., Bolkhonov B.A., Sokolov D.V., Bazhenova B.A. Hydrolysate of ovalbumin: production and evaluation of the functional properties of peptides. Theory and practice of meat processing. 2023;8(1):34-42. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2023-8-1-34-42



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)