Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Abedelmaksoud T.G., Shehata A.S., Fahmy M.A., Abdel-aziz M.E., Baioumy A.A. Nile perch fish nuggets: Partial replacement of fish flesh with sesame hulls and sunroot — Quality assessment and storage stability. Теория и практика переработки мяса. 2023;8(1):19-25. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2023-8-1-19-25

For citation:


Abedelmaksoud T.G., Shehata A.S., Fahmy M.A., Abdel-aziz M.E., Baioumy A.A. Nile perch fish nuggets: Partial replacement of fish flesh with sesame hulls and sunroot — Quality assessment and storage stability. Theory and practice of meat processing. 2023;8(1):19-25. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2023-8-1-19-25



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)