Preview

Теория и практика переработки мяса

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


 ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,   . Теория и практика переработки мяса. 2022;7(4):238-246. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2022-7-4-238-246

For citation:


Yushina Yu.K., Kuznetsova O.A., Tutelyan A.V., Grudistova M.A., Bataeva D.S., Reshchikov M.D., Tartakovsky I.S., Nikolaev Yu.A. Prevalence of Listeria monocytogenes in meat products during 2017–2019 depending on technological factors and seasons. Theory and practice of meat processing. 2022;7(4):238-246. https://doi.org/10.21323/2414-438X-2022-7-4-238-246



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2414-438X (Print)
ISSN 2414-441X (Online)